SALAŠ 137

Sadržaji & usluge

U okviru Salaša 137 funkcioniše KK „Viking“. Osnovan je 1998. godine sa idejom da okupi ljubitelje sportskog i rekreativnog jahanja. Za tu svrhu kreirani su travnati i peščani tereni i štala, trenutno sa 20 konja. Pored rekreativnog jahanja, gostima su na raspolaganju i vožnja fijakerom/sankama, igralište i avantura park za decu, sportski tereni, degustacija vina, organizacija lova…

ROMANTIČNO KAO NEKADA

Venčanja

Poznato je da atmosfera i ambijent čenejskog Salaša 137 odišu specifičnom romantikom. Potrudićemo se da Vaš novi početak za Vas i Vaše goste bude nazaboravan.

MOMENTI ZA PAMĆENJE

Proslave

Organizovaćemo obeležavanje važnih datuma sa Vama dragim ljudima na najlepši mogući način. Ambijent Salaša 137 pruža specifičan ugođaj koji se dugo pamti.

SALA VELIKOG KAPACITETA

Poslovni sastanci

Bilo da se radi o sastanku, seminaru, predavanju ili korporativnom team buildingu, “Gazebo” sala sa kapacitetom od 150 mesta je idealno mesto za Vas i Vaše saradnike i poslovne partnere.

PRILAGODLJIVO OKRUŽENJE KOMPLEKSA

Manifestacije

Salaš 137 poznat je i kao domaćin gastro manifestacijama i sličnim događajima, a kompleks salaša je dovoljno veliki da prihvati značajan broj posetilaca na event koji organizujete.