• Predjela

  • Salašarska daska

    • za 2 osobe 1.090 Din.

    Po zalogaj od svega: domaća šunka, kobasica, kulen, goveđa pršuta, kajmak, urnebes, domaća pileća pašteta, tvrdi kravlji sir, domaća pita sa sirom, proja.

  • Guščija pašteta

    • 890 Din.

    Pašteta od domaće, dugo dinstane guščije džigerice sa konjakom, poslužena uz prepečen hleb, pikantan sos od malina i sos od kozijeg sira.

  • Biftek rolnice

    • 790 Din.

    Sitno seckani marinirani komadići bifteka iz ulja, umotani u hrskave kore i zapečeni, preliveni sosom od bundevinog semena.

  • Pohovane nogice

    • 550 Din.

    Sitno seckani svinjski papci skuvani u sopstvenom saftu, pa ispohovani i servirani uz kisele krastavce i ren.

  • Grilovani sir

    • 490 Din.

    Miročki škripavac grilovan na roštilju, sa maslinovim uljem i ruzmarinom.

  • Mladi krompirići sa kajmakom

    • 450 Din.

    Pečeni mladi krompirići servirani sa kajmakom.

  • Kukuruzni uštipci (posno)

    • 350 Din.

    Od kukuruznog belog i integralnog brašna, prženi u dubokom ulju.

  • Pečeni beli luk (posno)

    • 220 Din.

    Sporo pečeni beli luk sa medom i ruzmarinom na maslinovom ulju.

  • Čekić

    • 120 Din.

    Suva šljiva punjena sirom, urolana u slaninicu i zapečena na roštilju.

  • Salate

  • Zelena salata

    • 290 Din.

    Sveža zelena salata.

  • Svež kupus

    • 290 Din.

    Umereno začinjen uljem i sirćetom.

  • Seoska

    • 330 Din.

    Svež kupus i spanać, rendana šargarepa, kukuruz šećerac I sitno seckani sveži paradajz i krastavac.

  • Zaboravljena

    • 330 Din.

    Sitno seckani paradajz, praziluk, pečena slatka i tek pomalo pečene ljute paprike, začinjeni sirćetom, maslinovim uljem i solju.

  • Popaj

    • 360 Din.

    Miks od svežeg spanaća, šampinjona, crvenog luka i krutona, sa belim dresingom.

  • Bašta salata

    • 360 Din.
  • Šopska salata

    • 350 Din.

    Mešavina sitno seckanog paradajza, paprike, krastavca, crnog luka i malo ljute papričice, posuta punomasnim sirom.

  • Pečena paprika

    • 330 Din.

    Ljuta ili slatka, u marinadi od maslinovog ulja i belog luka.

  • Ljuta paprika

    • 1 komad 190 Din.

    Sveža

  • Supe & Čorbe

  • Teleća čorba

    • 370 Din.

    Od sitno seckane sveže šargarepe, celera, krompira, luka i teletine uz legir od jaja i pavlake.

  • Domaća supa

    • 290 Din.

    Od stare koke i svežeg povrća, sa domaćim knedlama i rezancima.

  • Paradajz čorba (posno)

    • 290 Din.

    Od domaćeg paradajz soka sa dodacima celera i luka, poslužena uz krutone.

  • Glavna jela

  • T-bone

    • 100g 340 Din.
  • Teleća kolenica

    • 100gr 339 Din.

    Dugo dinstana, pa zapečena u rerni sa krompirom u kriškama i kajmakom.

  • Rolovana teletina

    • 100 gr 720 Din.

    Rolovane iskoštene teleće grudi, zapečene pa dinstane, servirane sa krompir pireom ili domaćim mlincima u saftu od dinstanja.

  • Ćureći karabatak sa mlincima u belom sosu

    • 1.100 Din.

    Otkošteni ćureći karabatak u belom sosu sa domaćim mlincima (vrsta testenine), zapečen u staroj seljačkoj peći na drva.

  • Mućkalica (pileća ili svinjska)

    • 990 Din.

    Sitno seckano sveže povrće (paradajz, luk i paprika), dugo dinstano sa pilećim ili svinjskim mesom prethodno ispečenim na roštilju, servirano uz tvrd kravlji sir i ljutu papriku.

  • Butkica u sosu od rena

    • 990 Din.

    Iskoštena svinjska butkica u sosu od rena, najpre skuvana, pa zapečena u zemljanoj posudi.

  • Prebranac sa kobasicom

    • 890 Din.

    Pasulj prebranac kuvan sa lukom i slatkom mlevenom paprikom i poslužen uz domaću kobasicu sa roštilja.

  • Teleći perkelt uz turoš čusa

    • 1.150 Din.

    Sveža teletina skuvana sa dosta luka i paradajz soka, poslužena uz domaće testo sa sirom i sitno seckanom prženom slaninicom.

  • Hajdučki šaran (posno)

    • 850 Din.

    Potkovice šarana u pohu od kukuruznog brašna i slatke mlevene paprike, pržene u dubokom ulju i servirane sa krompir salatom.

  • Pohovano meso

  • Bečka šnicla

    • 950 Din.

    Pohovano pileće ili svinjsko meso, posluženo sa pire krompirom.

  • Karađorđeva šnicla

    • 950 Din.

    Pileće ili svinjsko mesa punjeno kajmakom pa ispohovano i servirano na pire krompiru.

  • Jela bez mesa

  • Geršla sa pečurkama (posno)

    • 690 Din.

    Kuvana geršla (oljušteni ječam) sa maslinovim uljem, belim lukom i pečurkama.

  • Geršla sa povrćem (posno)

    • 690 Din.

    Kuvana geršla (oljušteni ječam) sa maslinovim uljem, belim lukom i svežim povrćem.

  • Sataraš (posno)

    • 650 Din.

    Sitno seckano sveže povrće (paradajz, luk I paprika), dugo kuvano u sopstvenom saftu sa začinima.

  • Testo nasuvo (posno)

    • 650 Din.

    Domaće testo sa krompirom, zaprženo s lukom i slatkom mlevenom paprikom.

  • Prebranac (posno)

    • 550 Din.

    Pasulj prebranac kuvan sa lukom i slatkom mlevenom paprikom.

  • Pečeni patlidžan sa sirom

    • 540 Din.

    Patlidžan i paprika sa sirom, na maslinovom ulju i belom luku.

  • Pečeni paradajz sa sirom

    • 540 Din.

    Paradajz sa sirom i origanom, na maslinovom ulju

  • Jela sa roštilja

  • Jagnjeći kotleti

    • 1.650 Din.

    Sa pekarskim krompirom.

  • Ćevapi

    • 950 Din.

    Od junećeg mesa, sa pekarskim krompirom i lukom.

  • Pljeskavica

    • 950 Din.

    Od junećeg mesa, sa krompirom i lukom.

  • Pileći paketić

    • 990 Din.

    Pileći file punjen sirom i urolan u slaninicu, serviran sa pekarskim krompirom.

  • Svinjski vrat

    • 950 Din.

    Sa pekarskim krompirom i lukom.

  • Sveža rebra sa žara

    • 950 Din.

    Sa pekarskim krompirom I lukom.

  • Pileći batak

    • 930 Din.

    Otkošten, serviran sa pekarskim krompirom i lukom.

  • Pileće belo

    • 890 Din.

    Pileći file poslužen uz pekarski krompir.

  • Pastrmka (posno)

    • 900 Din.

    Porcijašica, sa krompir salatom.

  • Kolači

  • Šnenokle

    • 290 Din.

    Ulupana belanca kuvana u mleku sa kremom od vanile, uz dodatak keksa i karamel preliv.

  • Domaći JAFA kolač

    • 350 Din.

    Sa svežim korama od narandžinog soka i rendane narandžine kore i sa glazurom od crne čokolade.

  • Krempita

    • 350 Din.

    Sa domaćim korama za krempitu, vanil kremom i šlagom.

  • Kolač od sira

    • 350 Din.

    Sa korama od mrvljenog keksa i maslaca, neutralnim sirom i malinama.

  • Baklava sa orasima (posno)

    • 350 Din.

    Sa domaćim korama za baklavu, mlevenim orasima, prelivena sočnim sirupom.

  • Baklava sa višnjama

    • 350 Din.

    Sa domaćim korama za baklavu, višnjama i grizom, prelivena sočnim sirupom.

  • Baklava mak

    • 350 Din.

    Sa domaćim korama za baklavu i makom, prelivena sočnim sirupom.

  • KUVER

  • Kuver

    • 110 Din.